Adobe Flash Player for Freescale i.MX arm processors

Van egy aranyos kis program, a neve: dpkg-repack.
Arra jó, hogy a telepített programokból csináljon deb kiterjesztésű telepitő csomagot. Azért kellett használnom, mert tele lett a tököm az adobe és/vagy a genesi/freescale tökölésével, miszerint nem hajlandók kiadni a flash playert a címben említett platformra.
És mivel nekem szerencsém volt egy korai reggelen, mikoris "tévedésből" felkerült egy olyan demo image, ami tartalmazta a flash playert, úgy gondoltam megosztom a bajtársakkal a programot:
ime
Használjátok egészséggel.

Adobe kritika: közröhej, hogy itt is a "Requires Adobe certification" kiírás szerepel. Mégis mire vár az adobe? Miért szívatja a jónépet azzal, hogy nem hagyja jóvá, hisz láthatóan működik a dolog? Adja ki béta állapotúnak.

Genesi/freescale kritika: a másik értetlenségre okot adó jelenség, hogy nem adják ki a videólejátszáshoz szükséges programokat. Ismét nem értem, hogy mire várnak? Az szerepelt az efika mx smarttop kiírásában, hogy 720p videókat hardware-ből játszik. Aztán persze azt leszedtek, mert nem tudja linux alat. Itt azt írja, hogy nehogy upgradeljünk nattyre, inkább várjunk, majd hamarosan lesz valami tőlük. Ezt 2011 május 1-jén írták. Ehhez képest még mindig semmi. Látszik, hogy Matt Sealy ki akarja adni az új kernelt, de mint tudjuk: Jó munkához idő kell, lassúhoz meg még több. A genesi ...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése