mplayer plugin adobe schockwave flash player for arm cpu

ha valakinek tele van a toke a qrva adobe-val mint ceggel, aki nem hajlando kiadni a sz4ros flash playeret letoltesre olyan architecturakra, amikre mar valojaban lefejlesztette (ld: cortex a8 cpu), de esetleg szeretne youtube videokat lejatszani ilyan cpu-val rendelkezo masinan, annak ajanlom figyelmebe a gecko-mediaplayer-t (lehanykori neven mplayer-plugin) megfuszerezve nemi greasemonkey-s userscripttel.
az eredmeny onmagaert beszel. mert ugyebar "vannak" (az idezojel azert mert valojaban nincsenek) alternativak a gyari flash player kivaltasara (probalkozok: gnash, swfdec), de kb olyan sebesseggel dekodoljak a csori flasheket, mintha en tennem ezt fejben.
reges regen 2 7tel ezelott, kivancsisagbol ramasoltam a kisgepemre egy 480 soros trailer.flv-t. no, mondom magamban rakuldom az mplayert. NEZZENEK ODA: hat nem lejatsza szaggatas nelkul?, de biza, ez fluently. rogton gondoltam magamban, ha ez ilyen josagos kis "porgram", befog6nam flashelni is. es most h sikerult en is ugy erzem mintha flashelnek (gondolom ilyen orommamoros lehet az is)
tehat a scenario:
1. sudo apt-get install gecko-mediaplayer
2. firefox-ban add-ons greasemonkey
3. ezen a linken katt az install-ra
aztan alljon itt 1 vidijo bizonyitekul:

persze a video csalas, merthogy az mplayeres lejatszasnak van 1 olyan hatulutoje, h meg kell varni h letoltson a video. es ha jol sejtem, akkor le van korlatozva a letoltesi sebesseg. es persze a masik hatrany, hogy a full screent el lehet felejteni.
azert ez joval jobbabb eredmeny mint a 0.5 fps-es lejatszas...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése